(0341) 438 618 info@beethovenbeheer.nl

Invulling leegstand
Beethoven Beheer is constant bezig met actief property- en assetmanagement. In dat kader zijn er voor Woon-Winkel Fonds een aantal successen geboekt met het invullen van de leegstand.

Amsterdam, Frans Halsstraat opnieuw verhuurd
De winkel in de Frans Halsstraat is na een bedrijfsovername opnieuw verhuurd. Dit bood Beethoven Beheer de kans om ten tijde van de winkelsluiting aanpassingen te realiseren aan de vloer van het magazijn aan de achterzijde.

Beilen, voor een gedeelte al verhuurd
De oude leegstaande Gamma in Beilen wordt onderverdeeld in units, zodra hiervoor een huurder gecontracteerd is. Door deze
flexibele wijze van indeling kan Beethoven Beheer beter inspelen op de wensen uit de markt. Een garagebedrijf heeft de eerste unit
per 1 oktober gehuurd, daarnaast is de Beheerder met meerdere kandidaten in gesprek voor de overige units.

Hilversum, opnieuw verhuurd
Spar heeft de huurovereenkomst getekend voor de ruimte die nog tot eind van het jaar door ‘De Hypotheker’ wordt gehuurd. Na oplevering van deze ruimte zal Woon-Winkel Fonds nog een verbouwing moeten uitvoeren om het pand geschikt te maken voor de Spar Citystore.

Hoeven, leegstand teruggebracht
In Hoeven is er een unit verhuurd aan een bloemenzaak, waardoor de leegstand is teruggebracht naar 1 winkelunit ten opzichte van 4 leegstaande winkelunits in 2017.

Nieuw- Weerdinge verhuurd
De leegstaande Spar in Nieuw-Weerdinge is verhuurd aan een kringloopwinkel.

Son & Breugel, een verlenging
In Son & Breugel speelde een dreigende opzegging, maar het contract is inmiddels verlengd voor 5 jaar.

Venlo, verbouwde appartementen verhuurd
Zoals u weet is er in Venlo door een verbouwing een appartement toegevoegd. Dit was mogelijk doordat er een groot appartement is gesplitst in twee appartementen. De appartementen zijn reeds verhuurd.